Samenwerking met Arte Responsible Stone Foundation

The GreenBox gaat voor de Arte Responsible Stone Foundation (ARSF) een website ontwikkelen. Samen met The Forest Trust – TFT zet ARSF zich al lange tijd in voor het leveren van een verantwoord geproduceerd steen.

Maar Arte wil meer en daarom zijn ze het daarom het ‘Arte Right To Education project’ gestart, om ook buiten de groeve hun steentje bij te kunnen dragen. En voor dit project in het bijzonder draagt The GreenBox haar steentje bij.

Vandaag hebben Remi en Natascha een bezoek gebracht aan Arte in Helmond en daarmee is het project officieel van start gegaan! De oplevering staat gepland voor eind september. Op https://artegroep.nl/nl/Arte-Right-To-Education vertelt Niels van den Beucken meer over het project.

Houdt onze website en socials in de gaten, zodat je weet wanneer de website live gaat!

 

Leave a Comment

Laat van je horen!

Wil je wat van ons weten? Vraag maar raak!

Start typing and press Enter to search