Guerrilla-actie in Zandvoort succesvol

De guerrilla-actie van Reva Beek – onder de noemer #happywhale – op het strand van Zandvoort was succesvol. De strandtenteigenaren waren behulpzaam en ook hun ogen zijn geopend! Ook heeft ze verschillende media bereikt met haar actie.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen

Reva Beek kwam een aantal weken geleden bij The GreenBox terecht. Ze vroeg ons of wij haar konden helpen met een actie die gericht was tegen afval op stranden. Tuurlijk! Een fantastisch voorbeeld van een burgerinitiatief waar wij ook volledig achter staan.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen, oceaan, korte broek, lucht, strand en buiten

Na een aantal brainstormsessies is er een guerrilla-actie bedacht om het onderwerp onder de aandacht te brengen. The GreenBox heeft voor deze actie een huisstijl ontworpen, inclusief een mal voor reversed graffiti. De posters die de modellen hebben rondgebracht bij strandtenten komen ook uit de koker van The GreenBox.

Bekijk alle foto’s op onze Facebookpagina!

Leave a Comment

Laat van je horen!

Wil je wat van ons weten? Vraag maar raak!

Start typing and press Enter to search

Het team van Goed Goed Doen