Nieuw startup-platform Goed Goed Doen

Ben jij een impactmaker? Dan zoeken we jou! Voor ons nieuwe platform Goed Goed Doen zoeken we startende, sociale initiatieven die goed willen doen. Samen met +Zin, Sublime Doing, Nederland Filantropieland en Start Lean Funding bieden wij deze startende initiatieven een ‘goed begin.’

Een goed begin voor impactmakers
Nieuwe, wereldverbeterende ideeën ontstaan elke dag, maar de bedenkers ervan slagen er niet altijd in om hun droom ook echt waar te maken. De kennis, ervaring en expertise die wij met Goed Goed doen belangeloos inzetten, moet daar verandering in brengen. Goed goed doen is een non-profit platform dat startende impactmakers helpt. We bieden hen een gratis ontwikkelprogramma met ondersteuning op maat, om zo sociale en duurzame innovatie in Nederland te stimuleren.

Hoe we samen goed goed doen
Oké het begin is er. Je hebt een idee of plan waarmee je de wereld een stukje mooier wil maken. Maar hoe pak je het aan? Wij helpen je hiermee: elke nieuwe periode selecteren we vier initiatieven die we toegang geven tot ons platform. Met de uitvoerende hulp van ons veelzijdige impactteam ga je werken aan een toekomstbestendige organisatie. De koers die we gezamenlijk uitzetten, bevat alle bouwstenen die nodig zijn om jouw concept tot een succes te maken.

De eerste pilot meetup was een succes
Op woensdag 27 maart organiseerden we de eerste meetup in Apollo 14 in Den Haag. En met succes: maar liefst twintig nieuwe initiatieven kwamen hun ideeën pitchen! Hieruit hebben we een selectie gemaakt van de vier meest veelbelovende initiatieven voor ons programma. We vertellen je binnenkort wie ze zijn en wat ze doen.

Blijf op de hoogte
Ben jij ook een wereldverbeteraar? En wil je samen met experts, coaches en mensen uit het veld aan de slag met jouw ideeën? Laat dan je naam en email achter bij Goed Goed Doen. We houden je dan op de hoogte van het programma en je krijgt als eerste bericht als we de volgende inschrijving openen.

Leave a Comment

Laat van je horen!

Wil je wat van ons weten? Vraag maar raak!

Start typing and press Enter to search

Vers&Vrij