Wij geloven dat er geen grootste daden verricht hoeven te worden om de wereld te verbeteren. Een klein verschil maken is genoeg, zolang we dat maar met z’n allen doen. En dan bedoelen wij ook écht met z’n allen: professionals, studenten en toetreders.

Ons team van vrijwilligers bezit verschillende vaardigheden op het gebied van marketing of communicatie: design, brand marketing, communicatiestrategie, webdevelopment en copywriting. The GreenBox bundelt deze knowhow en zet relevante expertises in voor opdrachtgevers. Op deze manier leveren we een betekenisvolle en effectieve bijdrage aan het initiatief van de opdrachtgever!

VOOR WIE?

Onze vrijwilligers bestaan uit professionals uit het communicatievak, ondersteund door studenten en personen die door een beperking (tijdelijk) niet aan de arbeidsmarkt deel kunnen nemen. Door deze laatste groep in te zetten op de werkvloer kunnen we een bijdrage leveren aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. En studenten worden klaargestoomd voor een carrière met impact!

  • Professionals

    Heb je kennis en ervaring met marketing en/of communicatie? Doe mee en draag je steentje bij aan een socialere wereld! Ook help je met jouw expertise studenten en toetreders met hun ontwikkeling.

  • Studenten

    Ben je student en ben je op zoek naar meer uitdaging naast je studie? Of zoek je een afstudeerplek? The GreenBox helpt jou met je ontwikkeling en carrièrekansen!

  • Toetreders

    Er is ook ruimte voor jou! Ben je al een tijd werkloos? Of wil je een nieuw carrièrepad bewandelen? Wij kunnen een bijdrage leveren aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Laat van je horen!

Wil je wat van ons weten? Vraag maar raak!

Start typing and press Enter to search