Positieve verhalenvertellers

The GreenBox brengt ideeën tot leven

isabel

The GreenBox werkt samen met vrijwilligers die hun eigen expertises en vaardigheden bezitten op het gebied van marketing of communicatie. Door deze knowhow te bundelen, kunnen we het verhaal van onze opdrachtgever vertellen en daarmee betekenisvolle bijdrage leveren aan het initiatief.

De vrijwilligers van The GreenBox zijn professionals uit het communicatievak, ondersteund door studenten en toetreders: personen die door een beperking (tijdelijk) niet aan de arbeidsmarkt deel kunnen nemen. Allemaal doneren zij hun tijd aan The GreenBox en de impactprojecten die zij ondersteunt.

Door toetreders te betrekken, leveren we een bijdrage aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. De studenten op hun beurt, leren van en excelleren door professionals. Zo worden zij klaargestoomd voor een carrière met impact. Zowel intern als extern, draagt The GreenBox bij aan een sociale, maatschappelijke samenleving.

We creëren een platform voor onze opdrachtgevers, waarbij we het bereik en de impact van hun sociale of duurzame innovaties vergroten door middel van creatieve communicatie. En onze vrijwilligersgroep van professionals, studenten en toetreders werken, leren en excelleren samen!

onze stichting

een non-profit bureau

Stichting The GreenBox is als idee ontstaan begin 2017 en bij wijze van experiment opgericht door de eigenaren van Bureau Box in mei van datzelfde jaar.

Ons idee was simpel: vrijwilligers van The GreenBox zetten hun talenten pro bono in, zodat er méér geld overblijft voor de – sociale of duurzame – doelstellingen van de opdrachtgever. Of een opdrachtgever nu strijdt tegen kinderarbeid in India of hulpbehoevende gezinnen in Den Haag wil voorzien van een warme maaltijd. Door ónze bijdrage kunnen burgerinitiatieven en maatschappelijke organisaties zich focussen daar waar het nodig is: een betere wereld.

Onze eigen doelstelling, zoals geformuleerd in de statuten: het streven naar een wereld waarin marketing en communicatie niet uitsluitend worden ingezet voor het verwezenlijken van omzetdoelstellingen, maar voor het creëren van een maatschappelijk­ effect.

Laat van je horen!

Wil je wat van ons weten? Vraag maar raak!

Start typing and press Enter to search